Trängselavgift i Göteborg ….

28 januari 2010 § 17 kommentarer

GP – Trängselavgift kan bli dyrare – det är vad som möter oss denna morgon. Kan inte låta bli att kommentera politikernas otroliga cynism. Numera låssas man inte ens att det är av miljöhänsyn som man inför trängselskatt i Göteborg. Jag kunde kanske acceptera trängselskatt för min bil (trots att jag bor i centrala Gtb. ) OM det var för att skona miljön, MEN nu tar man ut skatten för att bygga nya vägar och trafikleder ??? Det kommer ju uppenbarligen inte att lösa/minska några trafikproblem !!!  Men det är klart kan man få in några extra miljarder så …….

Ha de ´  host host  Thorsten

Ska det behöva vara så djävla trångt ....

Annonser

§ 17 svar till Trängselavgift i Göteborg ….

 • Bo Strömberg skriver:

  Haha…pengar att tjäna på trängselavgift där…
  Härlig bild!

 • Arne Wennberg skriver:

  Vilken bra bild. Det tog en stund innan jag såg vad det var. Det röra dominerar så att man inte ser fåglarna bara röda streck. Så häftigt !!!

 • Tomas skriver:

  En kul lek med skärpa och perspektiv. Definitivt trängselvarning.
  /Tomas

 • Mikael Sundberg skriver:

  Där har du en poäng. Skön bild! Skicka till Aftonbladet eller Expressen och glöm inte skriv tränselvarning 🙂

  Jag tycker att pengarna ska gå till forskning som ska fixa en bil som är maximalt miljövänligt. Det är nog det enda bästa lösning då jag tror inte att många vill åka kollektivt pga dålig tider och finns inte ens bussar till arbetsplats för en del. Så har vi blivit bekväma av oss också. Tycker att det är fel att de satsar pengar på fel sätt som att bygga nya vägar.

 • Thorsten skriver:

  Tack ska ni ha allihop ! Kanke skulle man ge sig in i debatten ;-)))) Ha de´Thorsten

 • Morgan K skriver:

  Trängselskatt är något som jag är emot, man betalar redan så mycket avgifter för att ha bil. I dessa dåliga tider borde dom slopa avgifter och sänka skatter istället så folk har råd att köpa nya bilar vilket innebär nya ordrar till fabrikerna. Mera ordrar innebär mera jobb…men men..
  Morgan

 • Birgitta skriver:

  Vilken härlig bild! Fick ett gott skratt.
  /Birgitta

 • MarieK skriver:

  Vilken häftig bild – oerhört passande för trängselavgift just i Gbg 😉

 • naturbilden skriver:

  Vi i Torslanda kommer nog inte härifrån utan att betala så det blir väl att stanna hemma då 😉 Läste om politikernas kompromissande. En moderat ville inte ha avgifter egentligen men nu när de skulle gå till nya vägar så… En miljöpartist gillade avgifter men ville att de skulle gå till kollektivtrafik mm och inte till nya vägar… Jag funderar på vad politikerna har kommit överens om egentligen?
  I grunden är jag för miljövänligare trafik och är villig att i någon form vara med och betala men… Kunde man ha satsat de miljoner vägtullarna kommer att kosta på att få igång en effektiv kollektivtrafik och annat som gynnar miljön och minskar trafiken?

 • Niklas skriver:

  Tjena Thorsten!

  Kul bild, med perfekt skärpedjup..

  /Niklas

 • magnutti skriver:

  hehe,
  Jätteläcker bild
  //MagnusJ

Vad är detta?

Du läser för närvarande Trängselavgift i Göteborg ….Thorstens fotoblogg.

Meta